Actueel

VAN DER DONK GROUP

BBN Techniek wordt onderdeel van de Van Der Donk group

Geldrop, 18 september 2015

Geachte relatie,

Voor een kleine organisatie als BBN Techniek is het steeds moeilijker om, in het speelveld met alle disciplines en regelgeving ,te kunnen blijven voldoen aan "één aanspreekpunt" voor alle beveiligingsvraagstukken en telecommunicatieoplossingen.

Per vandaag heeft BBN Techniek aansluiting gevonden in de Van der Donk Group maar zal als zelfstandige unit binnen de groep blijven werken. Binnen deze groep van bedrijven zijn alle erkenningen en certificeringen aanwezig en kan worden gewerkt in iedere omgeving met een breed scala aan producten, diensten en service.

In de Van der Donk Group staat de klant centraal met advies, uitvoering, service en nazorg op hoog niveau. Voor BBN betekent dit onder andere dat wij ook een erkend Branddetectiebedrijf in de groep hebben en daarmee de diensten zelfs kunnen uitbreiden en wel dat aanspreekpunt voor u kunnen blijven..

Wij zijn daarom ook verheugd dat wij deze stap samen hebben kunnen zetten en hopen de relatie die wij met u mogen onderhouden te kunnen versterken.

Voor nadere informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met ondergetekende of
De heer Sjef van der Donk via nummer 073 5210555

Inmiddels verblijven wij,
Met vriendelijke groet,

Huib Hanssen
BBN Techniek BV
040 2857652

Bron: BBN Techniek