Over BBN, uw partner voor installaties op maat

BBN is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1987 en richt zich op het leveren, installeren én onderhouden van zwakstroominstallaties.

De ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben uiteindelijk geresulteerd in links genoemde productgroepen. Meerdere aspecten van een project kunnen bij BBN worden ondergebracht. Kortom; één aanspreekpunt, van communicatie tot uitvoering.

Up-to-date

Onze ruime ervaring, gezamenlijk goed voor meer dan 75 jaren, stellen wij volledig ten dienste van onze relaties. Om die ervaring up-to-date te houden én aan kop te blijven in een zich steeds sneller ontwikkelend technisch landschap is het van belang onze mensen regelmatig bij te scholen. BBN werkt dan ook samen met die fabrikanten en partners die zich aantoonbaar onderscheiden door innovatie om de hoogwaardige producten te kunnen blijven leveren die u van ons verwacht.

Systeemintegratie en maatwerk

In onze filosofie staan systeemintegratie en maatwerk centraal; daarbij gaat het niet alléén om techniek! Uw wensen zijn minstens zo belangrijk. Samen tot díe oplossing te komen die voor uw situatie de juiste is, dat typeert onze werkzwijze. De basis daarvoor wordt mede gevormd door onze BORG erkenning en collega's die de titel RSE (Register Security Expert) mogen dragen. Daarnaast zijn wij actief lid van de VBN (Vereniging van Beveiligingsmanagers Nederland). Dit is een vereniging die zich tot doel stelt de kwaliteit van de beveiliging en het beveiligingsberoep te verhogen. Tevens kunnen wij een extern adviseur inzetten voor grote organisaties die veel werken met transport of geld.

Eigen installatie- en servicemonteurs

BBN werkt met eigen installatie- en servicemonteurs die allen beschikken over de nodige vakdiploma's en een verklaring van betrouwbaarheid van het Ministerie van Justitie.
Voor deze technici is het niet alleen van belang om uw systeem " in de lucht te houden".
Zij moeten u ook kunnen wijzen op aspecten als mogelijke risico's, nieuwe technieken en updates van software.

Helpdesk en service

En als er met al deze hulp dan toch onverhoopt iets mis mocht gaan dan kunt u zich altijd wenden tot onze helpdesk. Het kan zijn dat u als gebruiker een code moet wijzigen, een opgenomen camerabeeld wil bekijken, een rapport wil printen of een telefooninstelling veranderen.
Voor al dit soort zaken kunt u bij ons terecht voor assistentie en/of service op afstand.

Geavanceerde computersystemen

Het merendeel van onze installaties worden via analoge, ISDN of TCP/IP aangesloten op een erkende alarmcentrale (PAC). Deze ontvangt de melding met alle specifieke informatie via een geavanceerd computersysteem en verwerkt de melding zoals die vooraf is overeengekomen.

BBN werkt met gerenommeerde fabrikanten én met een aantal " vaste" partners als het gaat om netwerkapparatuur, alarmopvolging, hang- en sluitwerk en E-werken. Dit neemt niet weg dat wij ook graag bereid zijn om te werken met bedrijven die door onze klanten worden aangedragen.