Buitenbeveiliging

Daar waar sprake is van een hoog risico, zullen de beveiligingsmaatregelen veelal in een zo vroeg mogelijk stadium moeten worden genomen, Het detecteren van een indringer alvorens deze een fysieke hindernis moet nemen, is immers veel beter als het detecteren waar het feitelijk al te laat is. De alarmopvolging door Politie of nachtveiligheidsdienst worden in dat geval geconfronteerd met voldongen feiten.

Beveiligingsplan

Het beveiligen van een bedrijfscomplex, een museum, depot of terrein is maatwerk bij uitstek omdat de omgevingsfactoren veel dynamischer zijn. Het beveiligingsplan moet worden vooraf gegaan door een gedegen risico analyse, logistieke processen en omgevingsonderzoek waaruit moet blijken wat wel- of juist niet mogelijk is. Er zijn veel factoren die van invloed kunnen zijn op het succes van de genomen maatregelen.
Elke crimineel zal andersom ook een afweging maken over zijn kans van slagen. Ziet men te veel hindernissen, blijft men buiten en uw spullen op de plaats waar ze thuis horen. Was het maar zo simpel.
Gaan we enkel uit van indringers van buitenaf, dan maken we namelijk een essentiële denkfout. Het is nog altijd een taboe, maar criminele hulp van "binnenuit" met als doel de beveiliging te omzeilen is een veel grotere dreiging dan men over het algemeen denkt!

RSE (Register Security Expert)

BBN beschikt over collega's die de titel RSE (Register Security Expert) mogen dragen. Met de slogan "wij kennen alle 134 manieren van bedrijfsfraude" van een gerenommeerd collega-bedrijf, willen wij u niet laten schrikken, maar wel aan denken zetten.

Oplossingen

Graag zijn wij bereid om u met elk beveiligingsvraagstuk te helpen met de oplossing. Wij kijken hierbij verder dan u wellicht van ons verwacht! Daar waar er techniek bij komt kijken, uitsluitend high end apparatuur! Geavanceerde radar detectie, actief infrarood, gronddetectie systemen of hekwerkdetectie ondersteunt met geïntegreerde toegangscontrole en cameraobservatie. Dit alles in evenwicht met uw risico en budget.