Inbraakbeveiliging

Veilig Wonen

Bouwkundig zijn we in Nederland op de goede weg met o.a. het Politiekeurmerk "Veilig Wonen". Maar uw hang- en sluitwerk biedt niet de garantie van een onneembare vesting.
Er vallen met criminelen geen bindende afspraken te maken omtrent aanvalsmethoden en inbrekersgereedschap.

Detectie

Heeft u het organisatorisch en bouwkundig goed voor elkaar, is het een zaak van detecteren indien het alsnog misgaat. Een alarminstallatie is hiervoor een technisch hulpmiddel.
Een goede beveiligingsoplossing is een mix van eerder genoemde maatregelen en een compromis tussen kostprijs en effectiviteit.

BBN wil u hierbij graag van dienst zijn met advies op maat!
Wij werken uitsluitend met gerenommeerde apparatuur van Risco, Ademco (Honeywell) en GE Security (Aritech).

Particuliere Alarm Centrale

De opvolging van een alarm is essentieel!
De Particuliere Alarm Centrale (PAC) van Securitas Alert Services staat hiervoor 24 uur per etmaal voor u paraat.
De meldkamer kan ook eventuele technische systemen voor u te bewaken.

Storingsmeldingen vanuit andere installaties (C.V., klimaatbeheersing etc) en/of verificatiemeldingen worden doorgeven via PSTN, ISDN, IP, GSM of zelfs een combinatie van communicatiesystemen.

Het spreekt voor zich dat BBN een Borg erkend beveiligingsbedrijf is voor de beveiliging van bedrijven en particulieren.

Vaak heeft de emotionele- en/of gevolgschade na een inbraak een grotere impact als de materiele schade. Het nemen van maatregelen krijgt meestal naderhand pas prioriteit. Maar laten we eerlijk zijn; Voorkomen is toch beter dan…..?

Het beveiligen tegen inbraak begint met het nemen van organisatorische maatregelen die u vast al kent. In de praktijk schort het er echter nog al eens aan.
Bijvoorbeeld het inspreken van een voicemail tekst met de inhoud "wij zijn op vakantie tot 15 augustus" staat gelijk aan een uitnodiging voor ongewenst bezoek.