Telecommunicatie

Panasonic hybride- en IP telefooncentrales zijn krachtige communicatiemiddelen ontworpen om bedrijven en instellingen optimaal te ondersteunen in het huidige netwerktijdperk.
Panasonic combineert functionaliteit met betrouwbare IP technologie. De uitkomst is een zakelijk communicatie systeem voor ziet in snelle en correcte telefoon- en berichten afhandeling.
Ondersteunt door draadloze DECT mobiliteit, IP netwerkmogelijkheden, Voice-over-IP en integratie met uw PC, schakelt u naadloos door naar de toekomst.

Toekomstige trends en ontwikkelingen

De keuze van BBN voor Panasonic is gebaseerd op een jarenlange ervaring en een grondig marktonderzoek gericht op toekomstige trends en ontwikkelingen.

De digitale toestellen zijn stijlvol, gebruiksvriendelijk en efficiënt. Voor elke werkplek en/of omgeving is een perfect passende oplossing. Een doelmatigheid die u zult waarderen gecombineerd met kostenbesparende prestaties zijn de kenmerken die Panasonic biedt.

Voice over IP (VoIP)

Beschikt uw bedrijf over meerdere vestigingen of locaties, dan is Voice over IP (VoIP) de oplossing bij uitstek. Interne gesprekskosten bestaan niet langer en een VoIP gateway vertaald overige spraaksignalen naar IP pakketjes.

Het hart van een krachtig CTI systeem

Een effectieve communicatieafhandeling vereenvoudigd het distribueren van gesprekken en begeleidt uw medewerkers beter. Doordat de centrale kan communiceren de de CTI protocollen, TAPI en CSTA, is de telefooncentrale het hart van een krachtig CTI systeem.

Modulair meegroeien

Panasonic systemen zijn modulair uit te breiden waardoor ze met uw bedrijf of instelling kunnen "meegroeien".

Vanzelfsprekend is een uitbreiding met deurintercom posten of Videofoonsystemen ook mogelijk.

Gesproken over intercom of videofoonsystemen; Ook hier is BBN het aanspreekpunt als het gaat om de juiste keuze en prijs/prestatieverhouding.