Toegangscontrole systemen

Toegangscontrole is in principe het bepalen van "Wie, Waar, en Wanneer" naar binnen mag. Het laatste kan niet worden bereikt met fysieke sleutelsystemen. Bovendien zijn uitgebreide rapportages van het bovenstaande hierbij evenmin mogelijk.
Bij een calamiteit of incident is het van belang om chronologisch te kunnen reconstrueren.

Toegangscontrolesystemen bieden u dan ook veel voordelen. Enerzijds bepaalt u de toegankelijkheid van gebieden, zelfs op tijdschema niveau.
Anderzijds is het een aanvulling bij uitstek, als het gaat om de beveiliging van uw eigendommen op de tijdstippen dat uw onderneming of instelling "open" is voor klanten, maar helaas ook voor ongewenste bezoekers! Daarnaast kunt u simpel een aan/afwezigheidsadministratie voeren waarmee u ten behoeve van uw nood- en ontruimingsplan een belangrijk instrument hebt.

Toegangscontrole; drempel tegen criminaliteit

Hoewel interne criminaliteit bij ondernemend Nederland nog in de taboesfeer zit, vormt het wel een steeds groter wordende bedreiging.Met een goed toegangscontrolesysteem snijdt het mes aan twee kanten. U werpt een drempel op voor externe criminaliteit maar u heeft ook de controle over de toegankelijkheid tot bepaalde gebieden van uw eigen medewerkers of extern personeel.

De essentie van beveiliging

De expertise van BBN gaat over de essentie van beveiliging!
Dat doe je niet alleen met expertise, maar vooral ook met de mogelijkheden die de techniek ons biedt. Axiom toegangcontrole biedt meer dan u durft te hopen! Alle beschikbare leestechnieken zijn toepasbaar.

  • Van magneetstrip tot Smartcard techniek (lezen, schrijven en wijzigen)
  • Van proximity lezers tot biometrische lezers enz.
  • Mifare, iCLASS, Fingerscan, Irisscan, zijn voor ons een bekende technieken.
  • Lezers van de fabrikanten ARAS Security, HID, Idesco, Panasonic en uiteraard Axiom zijn toepasbaar in combinatie met een BBN systeem.

Systeemintegratie van Axiom toegangscontrole is mogelijk met ProSys en CamTech systemen die allen deel uit maken van het BBN leveringsprogramma.